Om Doktor.se

Doktor.se drivs av Doktorse Nordic AB.

Bolaget startade 2016 med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet till Svensk sjukvård.

Doktor.se vill skapa en personlig och nära upplevelse och erbjuda den bästa servicegraden till sina medlemmar.

Sveriges Regering har som ambition att Sverige ska bli bäst i Världen på E-hälsa innan 2025. I utredningar har det lyfts fram möjligheter till enorma kostnadsbesparingar som kan göras genom att digitalisera delar av den svenska sjukvården.

Genom att låta en första kontakt bli digital för att råda och behandla de som inte behöver besöka en vårdcentral eller akutmottagning fysiskt spar man både utrymme och pengar till de som behöver besöka vården fysiskt.

Doktor.se erbjuder både digital triagering och behandling. Första kontakten är alltid med en sjuksköterska eller specialistsjuksköterska för att utröna vårdbehovet, som exempel kommer en gravid kvinna som söker rådgivning eller digital vård först bli kopplad till en barnmorska.

Doktorse Nordic AB driver idag både fysisk vård samt digital vård, totalt arbetar ca 130 medarbetare inom Doktorse Nordic.

På våra digitala och fysiska vårdcentraler arbetar både sjuksköterskor, specialistsköterskor, läkare, specialistläkare, psykologer, kuratorer, sjukgymnaster, dietister och rehabkoordinatorer.

Bolaget har verksamhet i Stockholm, Uppsala och Sörmland.

Välkommen till en ny typ av vård.

Martin Lindman VD, Doktor.se

För mer information om medlemskap maila oss på medlemskap@doktor.se

För övriga frågor maila oss på info@doktor.se