Doktor.se
Vi har fått information om bedrägeriförsök där personer uppger sig ringa från Doktor.se och uppmanar till identifiering via BankID. Vi ber aldrig dig att identifiera dig med BankID när vi ringer upp.

Vård i mobilen
och på en
vårdcentral
nära dig

95%

patientnöjdhet

26

vårdcentraler

+7

miljoner vårdmöten

Få hjälp nu

Varför Doktor.Se?

När du väljer oss som vårdgivare får du bland annat detta:

Doktor.Se - den moderna vårdcentralen

Vi har 26 st vårdcentraler - från Gällivare i norr till Malmö i söder. Hos oss arbetar erfarna läkare, sköterskor, psykologer och många fler - redo att möta dina vårdbehov. Välkommen!

På våra vårdcentraler erbjuder vi bland annat

Aktuellt

Doktor.se Sagoskogen bästa vårdcentral i Stockholm 2023!

Patienterna har sagt sitt: Enligt den Nationella patientenkäten 2023 har Doktor.se Sagoskogens vårdcentral utsetts till den vårdcentral som är Stockholms allra bästa. Patienterna gav vårdcentralen helhetsbetyget 93,2 och genomsnittsbetyget för Region Stockholm är 79,7. Vi arbetar aktivt med vårt patientbemötande och gör allt för att du som patient ska bli nöjd.

Vaccinbussarna

Nu rullar vaccinbussarna för 2024 och finns runt om i landet för vaccinering av TBE, påfyllnad av grundskydd samt bältros. Hitta en buss nära dig!

Tid på lättakuten för snabb behandling

För enklare besvär som snabbt behöver en behandling kan du som är listad hos oss boka en tid på lättakuten. Du får oftast en tid inom 24 timmar!

Prickmottagning

Nu kan du boka in dig på vår prickmottagning! Där får du kontrollera födelsemärken du är orolig över – i de flesta fall är födelsemärken ofarliga, men det kan vara bra att kolla upp nytillkomna eller avvikande hudförändringar för att vara säker. Tid oftast inom 24 timmar!

Patientavgift

Patientavgiften varierar beroende på om du söker digital eller fysisk vård. Det kan också vara olika patientavgifter beroende på vilken region du är folkbokförd i, ärende och ålder. Se mer nedan!

På uppdrag av

Region Stockholm
Region Halland
Region Västernorrland
Västra Götalandsregionen
Region Norrbotten
Region Skåne
Region Östergötland