Fler artiklar

Vad är skillnaden mellan olika covid-19 vaccin?

Just nu finns tre godkända vaccin mot covid-19. Ett från Pfizer/Biontech, ett från Moderna och ett från AstraZeneca/Oxford University. Är det någon skillnad mellan dem? Läs vår genomgång av de godkända vaccinerna.

Läs mer

Vinterhud – metoder som hjälper mot torr hud

Vinterkyla och torr luft inomhus gör att huden behöver mer fukt än annars. Torr hud ökar risken för hudsjukdomar, till exempel eksem. Här finns tips om fuktbindande ämnen i krämer och metoder som kan hjälpa.

Läs mer

Sömnsvårigheter hos småbarnsföräldrar

Under småbarnsåren är det vanligt att föräldrar får sömnsvårigheter. Här finns tips på vad föräldrar kan göra för bättre sömn.

Läs mer

Huvudvärk – vad det kan bero på?

Huvudvärk är ett vanligt symtom vid flera olika sjukdomar. Det är oftast ofarligt, men vissa former av huvudvärk bör du kolla upp.

Läs mer

Stå, sitta eller ligga på jobbet?

Långa stunder av stillasittande är skadligt för hälsan. Ett tag skulle det räcka att istället stå upp och jobba viss tid av dagen. Men även den metoden har ratats. Det nya heter istället variation.

Läs mer

Så lyckas du hålla nyårslöftet

Goda vanor, färre ovanor eller att bidra till ett bättre klimat… Ambitionsnivån är ofta hög inför årsskiftet, men hur gör du för att lyckas genomföra dem en längre tid? Här finns några tips.

Läs mer

Nobelpris för upptäckt av hepatit C-viruset

Forskarna Harvey J. Alter, Michael Houghton och Charles M. Rice gjorde banbrytande upptäckter som lett till att det idag är möjligt att helt bota sjukdomen, och därmed rädda miljontals liv.

Läs mer

VAB med pigga barn, vad gör man?

Skärm, film och spel är en lösning som funkar ett tag, men sen då? Här är tips.

Läs mer
  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med