Tillbaka till Doktor.se

Lista dig hos oss

Vi är glada att du vill välja oss som din vårdcentral. Att lista sig innebär att du väljer en särskild vårdcentral för dina vårdkontakter. Du kan välja vilken vårdcentral som helst i hela Sverige och har rätt att byta när som helst. Tanken är att du genom att lista dig kan få ökad kontinuitet i din vård, med möjlighet att få vård av samma vårdgivare över tid. Du bestämmer själv vad du tycker är viktigt hos en vårdcentral och gör ditt val baserat på det.

Hur för jag för att lista mig?

1. Klicka på knappen ”Lista mig” mig nedan
2. Logga in med BankID
3. Fyll i: Jag godkänner villkoren
4. Klicka på Byt mottagning

Du är nu en del av Doktor.se. Vi hjälper dig med vård både fysiskt och digitalt.

Vårdvalsblankett

För att välja Geria vårdcentral ska du fylla i en vårdvalsblankett. Blanketten kan du ladda ned till din dator i digital form. Ladda ned blanketten här.

Blanketten skickas in till Region Östergötland, adress står på blanketten. Vi kan tyvärr inte ta emot listningar via telefon eller mail.

Du får plats hos oss som vald vårdcentral inom ett par dagar. Region Östergötland skickar därför inte ut någon bekräftelse och du kan kontakta oss nästa gång du behöver komma i kontakt med vården.

Självklart är du välkommen in till oss i receptionen på Ågatan 53 i Söderköping om du vill ställa frågor eller behöver hjälp med att lista dig. Vi skickar också gärna ut blankett till dig om du kontaktar oss per telefon 010-105 92 25 eller E-POST.

Välkommen till oss!

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med