Tillbaka till Doktor.se

Vårdval / Listning

Geria arbetar på uppdrag av Region Östergötland (Landstinget) och ingår i det fria vårdvalet i Sverige. Det innebär att du har möjlighet att välja Geria vårdcentral som din fasta vårdcentral, oavsett var du bor.

Vårdcentralen har samma regler och avgifter som övriga vårdcentraler i Region Östergötland. Valet av vårdcentral är personligt, därför behöver varje familjemedlem välja den vårdcentral de vill tillhöra. För barn upp till 18 år är det vårdnadshavaren som väljer.

Vårdvalsblankett

För att välja Geria vårdcentral ska du fylla i en vårdvalsblankett. Blanketten kan du ladda ned till din dator i digital form. Ladda ned blanketten här.

Blanketten skickas in till Region Östergötland, adress står på blanketten. Vi kan tyvärr inte ta emot listningar via telefon eller mail.

Du får plats hos oss som vald vårdcentral inom ett par dagar. Region Östergötland skickar därför inte ut någon bekräftelse och du kan kontakta oss nästa gång du behöver komma i kontakt med vården.

Självklart är du välkommen in till oss i receptionen på Ågatan 53 i Söderköping om du vill ställa frågor eller behöver hjälp med att lista dig. Vi skickar också gärna ut blankett till dig om du kontaktar oss per telefon 010-105 92 25 eller E-POST.

Välkommen till oss!

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med