Tillbaka till Doktor.se

Barnmorskemottagning / BMM

Vår barnmorskemottagning står för kvalitet, trygghet och tillgänglighet. Vår ambition är att vara delaktiga från början och bidra till en positiv känsla inför ert kommande föräldraskap, både till dig som bär på graviditeten och även till dig som är en viktig partner.

Vi erbjuder personlig vård utifrån era specifika behov och önskemål. Det vi med säkerhet vet är att behovet av hög tillgänglighet till en barnmorska är stort. Alla gravida som går hos oss har en barnmorska som de träffar under graviditeten. Barnmorskan ansvarar för vården och finns med som ett stöd genom hela graviditeten.

Du är välkommen att skriva in dig så snart du fått besked om din graviditet!

Vid inskrivningsbesöket hos barnmorskan får du information om basprogrammet som du erbjuds att följa under din graviditet. Vi utför kontroller för att kunna bedöma din hälsa och du får information om livsstilsfrågor som hjälper dig att ha en sund livsstil under hela din graviditet. Vi vill även veta din hälsohistoria.

Givetvis är din partner välkommen!

Det är bra att du tar ställning till om du kan tänka dig att vara med i ett nationellt register för gravida med syfte att samla in information för att utveckla och förbättra vården kring gravida och födande kvinnor.

www.graviditetsregistret.se

Vi har vårdavtal med Region Skåne och vårt basprogram är utformat enligt deras riktlinjer.
Alla undersökningar i basprogrammet är frivilliga och kostnadsfria.
Våra samarbetspartners är MamaMia Ultraljudsmottagning och Kvinnokliniken SUS Malmö/Lund.

Basprogram under graviditet.pdf

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med