Tillbaka till Doktor.se

Win-Gym stängt tills vidare pga Covid-19

På grund av de nya skärpta corona restriktionerna väljer vi att från och med måndag den 23 november stänga gymmet tills vidare.

Alla gymkort bromsas tills annat meddelas!

Vad rädd om dig!

/WIN-GYM

Alla frågor och synpunkter hänvisas till info@wingym.se.

Rehab-personalen har ingen möjlighet att besvara frågor om gymavtal mm varför vi ber er att använda mailadressen ovan.

Välkommen till Win

WIN är ett gym för dig som vill träna i en lugn och behaglig miljö. Gymmet används både av friskvårdstränare och patienter till Örestadskliniken. Gymmet är obemannat men nära till hands finns kunnig vårdpersonal som kan hjälpa dig. För dig som vill ha ett specialinritat träningsprogram finns det möjlighet att boka tid med en gyminstruktör.

WIN:s unika koncept bygger på individuella träningsprogram med målet att få så många som möjligt att glädjas åt sin träning, få resultat, samt att hitta en ny livsstil med kontinuerlig träning. Vi erbjuder traditionell styrketräning och funktionell träning.

Under samma tak hittar du även Örestadsklinikens vårdcentral med allmänläkare, sjuksköterskor, barnavårdscentral, barnmorskemottagning, dietist, kiropraktorer, fysioterapeuter och psykologer – alla i samarbete för att du skall må bra! Som listad patient på Örestadskliniken får du dessutom 50% rabatt på WIN:s kort (gäller ej FaR eller klippkort).

Våra öppettider

Alla dagar 06.00-23.00

Ring för bokning

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med