Tillbaka till Doktor.se

Seniorträning

INSTÄLLT PGA COVID- 19. Så fort vi får klartecken på att starta igång kommer vi lägga upp info här!

Gemensam träning som leds av instruktör. Övningarna är anpassade för seniorer med fokus på kondition, styrka, rörlighet och balans. Stärkande övningar för både kropp och själ! Det går att anpassa intensitetsnivån utifrån dig själv och på så sätt går träningen att anpassa för alla! Träning stärker upp din kropp och förebygger ryggproblem, minskar risken för benskörhet, förbättrad insulinkänslighet, förbättrat blodtryck och blodfetter.

Det ger även goda resultat för själen, under tiden du tränar frisätts ”må bra” hormon som höjer både ditt fysiska och psykiska välbefinnande. Du tränar tillsammans med andra vilket bidrar till en trevlig mötesplats.

Du provtränar gratis första gången. Är du listad på Örestadskliniken erbjuds du 50% på träningskortet. Vill du vara med på seniorträningen kostar det 750:- för en hel termin om du är listad på Örestadskliniken. Priset gäller oavsett om du väljer att vara med på båda eller bara den ena gruppen.

Sittgymnastik tisdagar 11.00-11.45: Här tränar vi sittandes till olika rörelser för hela kroppen till musik i ett i härligt tempo. Vi jobbar även med gummiband för att få lite mer motstånd i våra rörelser.

Cirkelgymnastik torsdagar 11-11.45: Cirkelträning med 10-12 stationer där vi bl.a. cyklar, tränar ben- och armstyrka och balansen med hjälp utav olika balansplattor/mattor.

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med