Tillbaka till Doktor.se

Styrketräning

Vi har både konditions- och styrketräningsmaskiner för att du på ett kul och effektivt sätt ska få så bra träning som möjligt.

Med våra styrkemaskiner från Free Motion får du en effektiv och säker träning för hela kroppen samtidigt som du förbättrar din muskelstyrka, ökar din uthållighet och stärker dina leder. Vill du förbättra din syreupptagningsförmåga, ämnesomsättning och ditt hjärta har vi löpband, cyklar, rodd- och crosstrainer från Technogym.

Vi har även en lugnare avdelning för rörlighetsträning och stretching samt tillgång till TRX, kettlebell, pilatesbollar och fria vikter.

För dig som är senior har vi rabatterade priser. Det gäller för alla som fyllt 65 år, är pensionär, sjuk- eller förtidspensionär (ska styrkas med intyg om du är under 65 år). Ni kan välja att köpa ett styrketräningskort där ni har tillgång till vårt gym med styrke- och konditionsmaskiner samt fria vikter.

Vi erbjuder även specialanpassade gruppträningspass för dig som senior. Vill du gå på dessa pass finns det ett seniorträningskort. Läs mer under Seniorträning.

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med