Tillbaka till Doktor.se

Rehab Malmö

Behöver du boka tid till kiropraktor, naprapat eller fysioterapeut/sjukgymnast? Du behöver ingen remiss och behöver inte vara listad hos oss för att boka tid. Patientavgiften är 200 kr per besök om du är över 20 år (högkostnadskort och frikort gäller). Besök av barn och ungdomar samt patienter över 85 år är kostnadsfria.

NYHET! Nu kan du boka tid till kiropraktor eller fysioterapeut/sjukgymnast direkt på nätet.

Boka tid via telefon:
Ring 040-16 32 00 och följ instruktioner till Rehab-bokning.

Boka tid via 1177:
Boka tid via 1177 Vårdguiden! Du bokar snabbt och enkelt dina vårdärenden dygnet runt utan att behöva passa några telefontider.

Boka tid på kliniken:
Boka tid i vår reception.

Örestadsklinikens Rehab startade 2001 och är idag en av Malmös mest etablerade rehabmottagningar. Vi arbetar med allt från huvudvärk och tennisarmbågar till diskbråck och knäproblem.

Rehabilitering hos kiropraktor eller sjukgymnast

Örestadsklinikens rehabteam består av fysioterapeuter (sjukgymnaster), kiropraktorer, naprapat, arbetsterapeut och dietist. Vi har nära samarbete med vårdcentral, psykologer och gym. Vårt mål är att slussa vidare så många som möjligt från fysioterapi (sjukgymnastik) och rehabträning till friskvårdsträning.

Vi arbetar inom vårdval Skåne. Högkostnadskort och frikort gäller. Du behöver ingen remiss för att söka hjälp hos våra fysioterapeuter/sjukgymnaster och kiropraktorer. Akuttider finns. Patientavgiften är 200 kr per besök om du är över 20 år (max 1150 kr per år). Besök av barn och ungdomar är kostnadsfria.

Varmt välkommen till oss!

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med