Doktor.se förvärvar vårdcentral i Helsingborg

Doktor.se har förvärvat Garnisonsgatans Läkargrupp med tillhörande vårdcentral i Helsingborg. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för våra patienter i Skåne med omnejd.

–          När Doktor.se nu etablerar vårdcentral i Helsingborg ger det våra patienter ett ökat medicinskt vårdutbud av hög kvalitet med god tillgänglighet och trygghet. Vi ser framemot att få ta del av den kompetens som finns hos Garnisonsgatans Läkargrupp och tillsammans fortsätta att utveckla verksamheten, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.
 
Doktor.se Garnisonsgatan vårdcentral kommer fortsatt att erbjuda kvalitativt god och nära vård med erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare. Fokus är trygghet och tillgänglighet genom en personcentrerad vård.
 
–          Garnisonsgatans Läkargrupp har sedan starten strävat efter att erbjuda vård med hög medicinsk kvalitet och trygghet för våra patienter. Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten att kombinera fysisk och digital vård för att ge våra patienter en tillgängligare vård, säger Ismena Alagic, verksamhetschef på Garnisonsgatans Läkargrupp.

Doktor.se arbetar ständigt för att förfina sina tjänster och tillhandahålla en god tillgänglighet för patienterna. Förvärvet av Garnisonsgatans Läkargrupp bidrar därför på ett värdefullt sätt i den fortsatta utvecklingen av digifysisk vård i framkant.

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med