Tillbaka till Doktor.se

Vårdcentralen

Adina Hälsan

Din vårdcentral i Nol!

  • Patient i fokus
  • För dig och din familj
Adina Hälsan

Noltorget 12, 449 42 Nol

Vaccination Covid-19

I nuläget är det många som har frågor angående vaccination mot covid-19. För mer information hänvisar vi till Folkhälsomyndigheten. Mer information om när vi kommer börja vaccinera m.m. kommer löpande läggas ut på här på hemsidan.”

Välkommen till Adina Hälsan!

Vi tar hand om dig och din familj. Hos oss kan du söka för vård, undersökningar, vaccination eller för att hålla koll på din hälsa i allmänhet. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande en viktig del i vårt arbete med dig som patient i fokus. Vi bedriver vår verksamhet på uppdrag av Region Västra Götaland.

Med anledning av Covid-19 vill vi uppmana våra patienter att i första hand söka vård digitalt.

Det gör du genom att använda Doktor.se som ingår i samma företagsgrupp som Adina Hälsan. Du startar enkelt ditt vårdärende genom att klicka på den rosa knappen nedan. Du kan även få träffa din ordinarie doktor digitalt för bland annat uppföljning, ring vårdcentralen för att boka tid

Drop-in

Vi har tills vidare stängt vår drop in mottagning avseende akuta läkarbesök. Detta med tanke på rådande coronaläge. Behöver du boka en akut läkartid kan du göra detta genom att ringa oss alternativt direkt här.

Vi samarbetar med