Tillbaka till Doktor.se

Vårdcentralen

Adina Hälsan

Din vårdcentral i Nol!

  • Patient i fokus
  • För dig och din familj
Doktor.se Adina Hälsan

Noltorget 12, 449 42 Nol

Vaccination Covid-19

I nuläget är det många som har frågor angående vaccination mot covid-19. Vi inväntar för tillfället vaccin och vi vet inte exakt när det kommer. När vi får vaccin kommer vi börja med att vaccinera de med hemtjänst som är en del av fas 1. Efter detta är det fas 2 som står på tur, det vill säga de som är äldre än 65. Vi kommer i första hand att hänvisa till tidsbokning på vår hemsida där tider läggs upp så fort vi vet när och hur vi får vaccin. För de som inte har möjlighet att använda webbtjänster finns det alltid möjlighet att nå oss på telefon för tidsbokning. 

 

Vi uppdaterar informationen här på hemsidan samt på telefonen så fort vi har ny information. 

För mer information om vaccinet och de olika faserna hänvisar vi till  Folkhälsomyndigheten. 

Välkommen till Adina Hälsan!

Vi tar hand om dig och din familj. Hos oss kan du söka för vård, undersökningar, vaccination eller för att hålla koll på din hälsa i allmänhet. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande en viktig del i vårt arbete med dig som patient i fokus. Vi bedriver vår verksamhet på uppdrag av Region Västra Götaland.

Med anledning av Covid-19 vill vi uppmana våra patienter att i första hand söka vård digitalt.

Det gör du genom att använda Doktor.se som ingår i samma företagsgrupp som Adina Hälsan. Du startar enkelt ditt vårdärende genom att klicka på den rosa knappen nedan. Du kan även få träffa din ordinarie doktor digitalt för bland annat uppföljning, ring vårdcentralen för att boka tid

Drop-in

Vi har tills vidare stängt vår drop in mottagning avseende akuta läkarbesök. Detta med tanke på rådande coronaläge. Behöver du boka en akut läkartid kan du göra detta genom att ringa oss alternativt direkt här.

Vi samarbetar med