Tillbaka till Doktor.se

Rosenlunds vårdcentral

Din vårdcentral på Södermalm!

  • Vi ser behovet hos patienten
  • För dig och din familj
Sök digital vård
Doktor.se Rosenlunds vårdcentral

Tideliusgatan 12, 4 tr 118 69 Stockholm

Sök vård

Välkommen till Rosenlunds vårdcentral Södermalm

På Rosenlunds vårdcentral hjälper vi dig med medicinska utredningar- och behandlingar, rehabilitering, förebyggande vård och psykisk ohälsa.

Hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor, diabetessköterskor, astma/KOL-sköterskor, AT-läkare, legitimerade läkare, ST-läkare och specialistläkare i allmänmedicin.

Besök oss på Rosenlunds Sjukhus på centrala Södermalm.

Bli patient hos oss

Ditt val av vårdcentral är fritt och personligt. Det innebär att du kan välja vilken mottagning du eller ditt barn önskar att tillhöra.

Lista dig via mobilt bank-id

Psykisk hälsa

Psykologmottagningen arbetar flera psykologer. Vi erbjuder bedömning, psykologisk behandling och rådgivning vid mild till måttlig psykisk ohälsa samt stödjande insatser vid krissituationer under en begränsad tid. I det fall dina behov är större än vad vi kan erbjuda hjälp för inom primärvården kan vi hjälpa dig med remiss till annan vårdgivare. I vissa fall kan det bli aktuellt med kontakt med annan vårdpersonal här på mottagningen, t.ex. läkare för medicinsk bedömning.

Psykisk hälsa för barn och unga

Hos oss kan barn och ungdomar från sex år och uppåt samt föräldrar få snabb och flexibel hjälp och stöd. Vi erbjuder bedömning, rådgivning och behandling genom samarbete med vårdgivaren Mind Sthlm.  

Du som är förälder kan boka tid för barnsamtal eller föräldrastöd, antingen med eller utan barnet/ungdomen. Mötet kan ske fysiskt på mottagning eller digitalt via videosamtal. Ungdomar i åldrarna 12–18 kan välja att själva ta kontakt. 

Om inte barnet/ungdomen har eget bank-id vid bokning av  videosamtal  så bokar förälder besöket med sitt personnummer, i sitt namn, och använder sitt bank-id. Skriv barnets personnummer i rutan  sökorsak. 

Du och barnet/ungdomen deltar sedan i videomötet via ditt mobila bank-id. Journal kommer att skapas och föras för barnet/ungdomen. 

Hör av dig till Mind Sthlm via  www.mindsthlm.se  så hjälper de dig vidare eller boka en tid här. 

Hembesök av läkare

Få hjälp med bedömning, behandling och recept direkt i hemmet via Ally.

Få hjälp med vanliga sjukdomar och besvär som behandlas på vårdcentraler såsom urinvägsinfektion, blodtryckskontroll, hudutslag och buksmärtor.

För den som är listad på Doktor.se Rosenlunds vårdcentral är patientavgiften inklusive hembesök 250 kronor, för barn och unga samt personer 85 år eller äldre är besöket avgiftsfritt.

Boka tid via vårdcentralen eller direkt via Allys app.

Boka ditt besök här

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
PÅ UPPDRAG AV REGION STOCKHOLM
Vi samarbetar med