Tillbaka till Doktor.se

Vingåkers vårdcentral

Din vårdcentral på Östra Torggatan 3!

  • Centralt i Vingåker
  • För dig och din familj
Tryck för att söka digital vård hos Doktor.se
Doktor.se Vingåkers vårdcentral

Östra Torggatan 3, 643 30, Vingåker

Sök vård

Välkommen till Vingåkers Vårdcentral

Med anledning av Coronavirus och Covid-19 vill vi uppmana våra patienter att i första hand söka vård digitalt. Det gör du genom att använda Doktor.se som ingår i samma företagsgrupp som Vingåkers Vårdcentral. För att söka vård digitalt: Installera appen genom att skriva in ditt mobilnummer nedan formulär, du är igång med ditt digitala vårdärende på under en minut.

På Vingåkers Vårdcentral erbjuder vi dig vård av hög kvalitet med bästa tänkbara tillgänglighet, service och bemötande.

Här finns läkare, distriktssköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeut och psykologer. Vi har specialistsköterskor för diabetes, hjärtsvikt, astma och KOL. Vi hjälper dig även med vaccinationer inför resor och för att skydda dig från fästingsmitta och influensa.

Vi har också en barnavårdscentral där du kan få hjälp av specialister på barnhälsa. Du kan läsa mer om detta under fliken Familjecentralen.

Vårt mål är att tillsammans med dig skapa bättre hälsa för hela människan genom bra bemötande, professionell vägledning och nytänkande. Vi arbetar för en hälsofrämjande livsstil. Vi är en privat vårdcentral som ägs av Doktor.se som har ett avtal med landstinget och ingår i Hälsoval Sörmland.

En av de saker som gör att vi kan hålla hög vårdkvalitet är att vi arbetar systematiskt med ständiga förbättringar, därför är du varmt välkommen med dina synpunkter på vår verksamhet.

Linda Björling Verksamhetschef
Vingåkers Vårdcentral AB
Linda.bjorling@regionsormland.se

  • Öppet dygnet runt
  • 365 dagar om året
  • Direkt i mobilen
Skriv in ditt mobilnummer här så skickar vi nedladdningslänk till din mobil! Supersmidigt.
Ange telefonnummer
Kontrollera telefonnummer och försök igen.
Vi samarbetar med