Doktor.se

Husläkarna Rimbo

Hos oss på Doktor.se Husläkarna Rimbo kan du bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Du ska alltid känna dig välkommen att komma till oss för just det som du vill söka för. Vi lyssnar, respekterar och försöker tillmötesgå dina vårdbehov. Varmt välkommen till oss!

Öppettider

Mån-Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Husläkarna Falkenberg hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Vaccination

Vi erbjuder vaccination mot säsongsinfluensa, pneumokocker och Covid på torsdagar. Drop-in mellan kl 13.30-15.30. Start den 9 november.

Provtagning

För provtagning är ni välkomna till Rimbo, laboratoriet är öppet kl. 07.00-12.00. Behöver ni boka tid eller få rådgivning vänligen ring 0175-741 00.

Miljöcertifikat

Husläkarna Rimbo har granskats av Intertek och är i överensstämmelse med kraven i ISO 14001:2015. Klicka nedan för att se certifikat.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Västra Stockholmsvägen 11 762 31 Rimbo