Doktor.se

Kontakta oss

Mån–Fre: 08:00-17:00

Göteborgsvägen 74, 433 63 Sävedalen

På vårdcentralen kan vi hjälpa dig med

Utredning av långvariga besvär

Bedömning för eventuell remiss för provtagning, röntgen, specialistvård

Önskemål om bedömning av arbetsförmåga för eventuell sjukskrivning

Återbesök till din husläkare av annan orsak

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid hos oss är att ringa och lämna ett meddelande. Du kan även omboka eller avboka din tid via 1177.

Tänk på att avboka ditt besök senast 24 timmar innan inbokad tid. Om du uteblir från ett bokat besök utan att ha lämnat återbud får du betala samma avgift som du skulle ha betalat.

Om du uteblir från ett besök där du inte skulle ha betalat patientavgift får du betala 100 kronor. Besök till BVC berörs på samma sätt. Avgiften ingår inte i underlaget för högkostnadsskydd. Frikort gäller ej som betalning vid uteblivet besök.

Övrig kontaktinformation

Äldremottagning

Det är viktigt att du och dina anhöriga känner er trygga i era kontakter med oss på Sävedalens vårdcentral och BVC. Därför har vi ett äldreteam som riktar sig speciellt till dig över 75 år. Det ska vara enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Är du 75 år eller äldre når du äldresjuksköterskan som har telefontid tisdag och torsdag klockan 13:00-14:00 på telefon 031-383 04 77.

BVC

Ring in mellan kl. 07.30-15.30 måndag – fredag om du önskar kontakt med personalen på BVC. Om du önskar sjukvårdsrådgivning ringer du till vårdcentralen.

Lättakut

Lättakuten är en mottagning för enkla besvär som du haft i högst 2 veckor. Vi kan inte hjälpa till med utredningar, förlängning av sjukskrivning eller remisser. Mottagningen är öppen vardagar 8.00-10.00 och bokas digitalt via länk. Endast webbokning. Ej drop in. Läs mer här: