Doktor.se

Geria Vårdcentral

På Doktor.se Geria vårdcentral får du hjälp med akuta sjukdomar, skador och besvär men också med mer långvariga kroniska sjukdomar. Du får en bedömning baserad på goda medicinska kunskaper av våra erfarna medarbetare. Vi är en välbemannad vårdcentral med mångårig kompetens och hög tillgänglighet. Välkommen till oss!

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Receptförnyelse

Om du behöver förnya recept, direkt i mobilen. Förnya dina recept på 1177's hemsida snabbt och enkelt.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 07:30–16.30

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Geria Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Vaccinera dig mot RS-virus

Önskar du vaccinera dig mot RS virus går det bra att ringa till oss så bokar vi in dig på en tid. Ring 010-105 92 25 och tryck knappval 5, så ringer vi upp så snart vi kan. Har du vaccinerat med annat vaccin ska det ha gått 2-4 veckor innan du kan vaccinera dig med RS vaccin. Kostnad för vaccin är 1950 kr.

Influensavaccin

Du som löper ökad risk att bli allvarligt sjuk av influensa erbjuds gratis vaccination. Det gäller dig som är 65 år eller äldre, gravid och har passerat graviditetsvecka 12 eller har vissa kroniska sjukdomar. Var god ring 010-1059225 för inbokning av vaccin. Tryck knappval 5 så ringer vi upp dig så snart vi kan. Vi vaccinerar på Geria Vårdcentral, Ågatan 53

Vaccination mot covid-19

Vi fortsätter att erbjuda vaccination mot Covid-19 till alla över 18 år. (Covid-vaccin rekommenderas inte längre till barn under 18 år). Tid bokas via 1177.se.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Ågatan 53, 614 34 Söderköping