Till startsidan
Doktor.se

Nacka Strand Vårdcentral

Vi kan hjälpa dig med vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger en kvalificerad bedömning för att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Välkommen till oss!

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.


Av-/ombokning

Vill du avboka eller omboka ditt besök är det lättast att ringa oss. Du kan även skicka ett ärende till oss via 1177

Vårt utbud

Vi som jobbar här är undersköterskor, sjuksköterskor, distriktssköterskor och specialistläkare i allmänmedicin. Vi erbjuder professionell och kompetent vård i en lugn miljö.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Nacka Strand Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Nu kan du äntligen få vaccin mot din pollenallergi

Trött på din pollenallergi? Nu kan du som är allergisk mot björk och gräs äntligen vaccinera dig! Tänk att ha en vår och sommar utan rinnande näsa och ögon, nästäppa och nysningar. Skriv upp dig på vår intresselista så bokar vi in dig. Begränsat antal.

Vaccinera dig mot säsongsinfluensan och Covid-19

Du som är över 65 år, gravid eller i medicinsk riskgrupp löper större risk att bli allvarligt sjuk i säsongsinfluensan och covid-19. Därför erbjudes dessa grupper nu kostnadsfri vaccination i Stockholms län. Vaccination sker via drop-in på mottagningen mellan klockan 12.00-15.00 följande dagar: 10 november 17 november 24 november 1 december Var god medtag giltig legitimation. För dig som INTE tillhör riskgrupp finns möjlighet att vaccinera dig via tidsbokning från december. Du kan redan nu ringa 08-512 566 30 och boka vaccinationstid.

Patientavgift

Vårdbesök är kostnadsfria om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Provtagning, glukosbelastning och besök till rehabkoordinator är alltid kostnadsfria.

Hitta hit

Augustendalsvägen 20, 131 52 Nacka Strand