Till startsidan
Doktor.se

Njurunda Vårdcentral

Vi kan hjälpa dig med vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger en kvalificerad bedömning för att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Hos oss blir du omhändertagen av en personalgrupp med hög kompetens. Välkommen till Njurunda Vårdcentral!

Öppettider

Mån–Fre: 07:30-16:30

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar kl. 08:00–16:30

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Njurunda vårdcentral har vi ett brett utbud av primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Njurunda Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Att tänka på inför sommaren

Snart är sommaren här, vi förbereder oss för en välförtjänt semester. Under veckorna 24-35 har vi minskad bemanning. Vi behöver tillsammans hjälpas åt för att kunna möta behovet av vård på bästa möjliga sätt; Det kan ni göra genom att; - Förnya era recept i god tid. Detta kan ni göra på följande sätt via 1177.se eller ringa 060-515300 (Knappval 1 sedan knappval 2) eller använda receptlådan som finns i vårat väntrum. - Planera era vårdkontakter, vi hjälper er gärna med ärenden som är akut men sådant som kan vänta ber vi er återkomma om efter sommaren. - Rådgivning, ring 1177. Vill också påminna er om att egenvårdsråd finns på 1177.se. Lättakuten är öppen större delen av sommaren men är stängd vecka 26 och 29. Vi på Njurunda vårdcentral önskar er alla fin sommar!

Fysioterapin och sjukgymnastik

Lättakuten för fysioterapin/sjukgymnastik har inte längre öppet för bokning via hemsidan. För att komma i kontakt och för att boka tid, vänligen ring oss på: Vardagar kl 09:00 – 09:30 Tel: 060-51 53 24

Drop-in på Lab/provtagning

Från och med måndag den 15 maj 2023 börjar vi med drop-in på lab/provtagning. Drop-in tider: Måndag – torsdag kl 07.30-11:30 Måndag – torsdag kl.13.00-14.30 Fredag kl. 07.30-11.30

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Affärsgatan 1, 862 31 Kvissleby