Till startsidan
Doktor.se

Njurunda Vårdcentral

Vi kan hjälpa dig med vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger en kvalificerad bedömning för att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Hos oss blir du omhändertagen av en personalgrupp med hög kompetens. Välkommen till Njurunda Vårdcentral!

Öppettider

Mån–Fre: 07:30-16:30

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Endast för listade patienter. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar kl. 08:00–16:30

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Njurunda vårdcentral har vi ett brett utbud av primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Njurunda Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Lättakuten stängd

Den 21/3 är vår lättakut stängd.

Fysioterapin och sjukgymnastik

Lättakuten för fysioterapin/sjukgymnastik har inte längre öppet för bokning via hemsidan. För att komma i kontakt och för att boka tid, vänligen ring oss på: Vardagar kl 09:00 – 09:30 Tel: 060-51 53 24

Vaccination

Boka vaccination för säsongsinfluensan och påfyllnadsdos av Covid-19.

Drop-in på Lab/provtagning

Från och med måndag den 15 maj 2023 börjar vi med drop-in på lab/provtagning. Drop-in tider: Måndag – torsdag kl 07.30-11:30 Måndag – torsdag kl.13.00-14.30 Fredag kl. 07.30-11.30

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Affärsgatan 1, 862 31 Kvissleby