Doktor.se

Njurunda Vårdcentral

Vi kan hjälpa dig med vård för både kroniska sjukdomar och tillfälliga besvär. Vi utreder och ger en kvalificerad bedömning för att hjälpa dig och ditt barn på bästa sätt. Hos oss blir du omhändertagen av en personalgrupp med hög kompetens. Välkommen till Njurunda Vårdcentral!

Öppettider

Mån–Fre: 07:30-16:30

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom en timme.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Endast för listade patienter. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar kl. 08:00–16:30

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Vårt utbud

På Njurunda vårdcentral har vi ett brett utbud av primärvården. Här jobbar läkare, sjuksköterskor, psykologer och många fler.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Njurunda Vårdcentral hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Vaccination

Boka vaccination för säsongsinfluensan och påfyllnadsdos av Covid-19.

Se upp för bedrägeri i Sundsvallsområdet!

Senast uppdaterat: 19 juni 2023 kl. 15.00 Det har inkommit uppgift att medborgare i Sundsvall fått telefonsamtal från en eller flera personer som utger sig för att ringa från vårdcentralen och därefter bett medborgaren att identifiera sig med Mobilt BankID. När någon från vårdcentralen ringer till dig kommer vi aldrig att efterfråga legitimering med BankID! Om någon ringer till dig, utger sig ringa från vårdcentraler och ber dig identifiera dig med Mobilt BankID (eller uppge koder från kort eller identifieringsutrustning så som bankdosa, kortnummer eller annan information som inte rör din hälsa, vård och behandling) lägg då på – detta kan röra sig om försök till bedrägeri!

Drop-in på Lab/provtagning

Från och med måndag den 15 maj 2023 börjar vi med drop-in på lab/provtagning. Drop-in tider: Måndag – torsdag kl 07.30-11:30 Måndag – torsdag kl.13.00-14.30 Fredag kl. 07.30-11.30

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Affärsgatan 1, 862 31 Kvissleby