Doktor.se

Örestadskliniken

Örestadskliniken är en av Doktor.se vårdcentraler som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Vi är en väletablerad klinik med en stor bredd av kompetenser. Hos oss samarbetar flera yrkesgrupper för att hitta lösningen på patientens besvär i både kropp och själ.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom en timme.

Lättakut

Om du har enklare besvär och snabbt behöver få behandling på vårdcentralen. Endast för listade patienter. Du får oftast en tid samma dag.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177. Om du har digitala vårdbesök, kan du enkelt hantera dem i appen.

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Örestadskliniken hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Vaccination

Vaccinera dig mot Covid-19 och säsongsinfluensan hos oss. Drop-in 9/11 kl 14.00-16.30 14/11 14.00-16.30 22/11 14.00-16.30 Fler tider kommer Du kan även boka tid via 1177

Ny hantering av vaxpropp

För att minska risken för komplikationer erbjuder vi endast vaxsugning via öronmikroskop (ej spolning av hörselgången). Vaxsugning utförs endast av läkare. Sjuksköterska säkerställer först att vaxpropp föreligger innan patient bokas till läkare. Patienten förbehandlar ca 5-7 dagar med vaxupplösande medel innan läkarbesöket. Medel som kan rekommenderas är droppar Revaxör, Cerusol alt. Sprayen Vaxol.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 18 år eller om du är över 84 år.

Hitta hit

Eddagatan 4, 217 67 Malmö