Till startsidan
Doktor.se

Strandängshälsan Skummeslöv

Hos oss på Doktor.se Strandängshälsan kan du bli undersökt och få behandling för de flesta sjukdomar och besvär. Vi hjälper dig även med övriga hälsorelaterade frågor. Vi finns här för dig i Laholm, med mottagningar i både Mellbystrand och Skummeslöv. Hos oss får du trygg och personlig vård genom hela livet.

Öppettider

Mån–Fre: 08:00-17:00

Sök vård

Hos oss kan du få hjälp på olika sätt beroende på besvär och hur mycket det brådskar.

Digital vård

Om du behöver förnya recept eller få en bedömning, direkt i mobilen. I appen har vi öppet alla dagar i veckan. Du får oftast hjälp inom 30 minuter.

Kontakta oss

Om du vill boka tid på vårdcentralen för undersökning, utredning eller remiss med mera. Telefontid: Vardagar 08:00–17:00.

Av-/ombokning

Smidigaste sättet att omboka eller avboka en tid med din vårdcentral är via 1177.

Vårt utbud

Besök vår läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, rehabteam med sjukgymnaster och arbetsterapeut, eller varför inte till våra BVC-sköterskor om familjen har eller väntar små nya tillskott?

Välj oss som din vårdcentral

Vi på Strandängshälsan Skummeslöv hälsar dig varmt välkommen att lista dig hos oss. När du väljer oss som din vårdcentral kan vi ge dig en ökad kontinuitet och trygghet i din vård, genom livets alla faser. Du listar dig enkelt med mobilt bank-id.

Aktuellt

Drop-in

Välkommen till vår drop-in, måndag - fredag 10 - 12. Vi hjälper dig med akuta besvär (varaktighet en vecka eller kortare). Du kommer att bokas in till en sjuksköterska eller läkare för en bedömning någon gång under dagen. Våra patienter som har en bokad tid sedan tidigare kommer vi ta i första hand så vi ber om din förståelse för eventuell väntetid.

Patientavgift

Besöket är kostnadsfritt om du har frikort, är under 20 år eller om du är 85 år eller äldre.

Hitta hit

Valhallavägen 1, 312 73 Skummeslövsstrand