Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentral i centrala Norrköping

31 Januari, 2023 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat Vårdcentralen Strömmen i centrala Norrköping, som blir bolagets tredje vårdcentral i regionen. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för patienter i Östergötland.

Doktor.se Strömmen vårdcentral med sitt centrala läge blir ett ypperligt komplement till våra två tidigare vårdcentraler i regionen, Doktor.se Mirum vårdcentral och Doktor.se Geria vårdcentral säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se. Det är med glädje och entusiasm vi fortsätter växa i regionen, och kan skapa en än mer patientcentrerad vård till de boende i Norrköping med omnejd.

Doktor.se Strömmen vårdcentral kommer fortsatt erbjuda kvalitativt god och nära vård med erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare. Fokus är trygghet och tillgänglighet genom en personcentrerad vård.

Vårdcentralen Strömmen är en relativt ung vårdcentral i förstklassiga lokaler i centrala Norrköping. Tack vare dess geografiska läge är möjligheten stor att erbjuda god och nära vård till en bred skara människor.

– Jag är övertygad om att Doktor.se genom sin erfarenhet med Doktor.se Mirum vårdcentral och Doktor.se Geria vårdcentral i region Östergötland kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten för patienten att få mer tillgänglig vård, säger Fadi Kawmi som blir verksamhetschef på Doktor.se Strömmen vårdcentral, som även är verksamhetschef på Doktor.se Mirum vårdcentral.

Om Doktor.se
Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala och fysiska vårdbesök årligen. Doktor.se äger 20 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 185 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Doktor.se etablerar vårdcentral i centrala Norrköping