Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentral i Falkenberg

2 September, 2022 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat vårdcentralen Husläkarna Falkenberg, som nu blir Doktor.se Skrea vårdcentral. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för patienter i Halland, och tar ännu ett steg för att erbjuda högkvalitativ primärvård i hela Sverige.

– Vi är mycket glada över att kunna välkomna Husläkarna Falkenberg till Doktor.se, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se. Genom förvärvet stärker vi vår möjlighet att ge tillgänglig och patientcentrerad vård till hallänningar, såväl digitalt som fysiskt, vilket vi ser gynnar patienten.
 
Doktor.se Skrea vårdcentral kommer fortsätta att stå för kvalitativt god och nära vård med samma erfarna och kompetenta medarbetare som tidigare. En stabil och trygg vårdcentral med alla funktioner, som läkare, psykologer och fysioterapeuter, samlade under samma tak. Hos Doktor.se Skrea vårdcentral är tillgängligheten i fokus, och målet är alltid att minimera väntetiden för patienten – oavsett vilken typ av besvär det gäller.
 
– Husläkarna Falkenberg har sedan starten 2017 strävat efter hög medicinsk kvalitet och tillgänglighet nära befolkningen, säger Mats Perkmar som är läkare och en av vårdcentralens grundare. Vi har aktivt drivit verksamheten mot ökad digital kontakt. Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och erfarenhet, särskilt när det gäller hur fysisk och digital vård kan kombineras för att möjliggöra bästa tillgänglighet och kvalitet för våra patienter.

Om Doktor.se
Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala och fysiska vårdbesök årligen. Doktor.se äger 19 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 190 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Doktor.se etablerar vårdcentral i Falkenberg