Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentral i Gällivare

11 Januari, 2022 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat Gällivare hälsocentral. Etableringen innebär att Doktor.se kan erbjuda högkvalitativ och tillgänglig primärvård i Norrbotten.

– När Doktor.se nu etablerar vårdcentral i Gällivare blir det möjligt för fler patienter, som tidigare vänt sig till oss digitalt, att även besöka oss fysiskt. Det är mycket glädjande för den enskilde patienten, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.

Doktor.se vårdcentral i Gällivare kommer fortsatt att erbjuda kvalitativt god och nära vård med erfarna och kompetenta medarbetare. Personcentrerad vård där fokus är trygghet och tillgänglighet.

– Vi är övertygade om att Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten att kombinera fysisk och digital vård för att ge patienten en tillgängligare vård, säger Kirsten Hallman Pettersson, VD Gällivare hälsocentral.

Om Doktor.se

Doktor.se är Sveriges näst största aktör inom digifysisk vård med över 1 miljon fysiska och digitala vårdbesök årligen. Doktor.se äger 12 fysiska vårdcentraler i landet med över 145 000 listade patienter och cirka 1 000 medarbetare.

Kontaktinformation

Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se, press@doktor.se
Kirsten Hallman Pettersson, VD Gällivare hälsocentral, 072-715 63 80