Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentral på Kungsholmen

2 September, 2022 ・ Pressmeddelande

Doktor.se har förvärvat Fridhemsplans vårdcentral, som ligger på Kungsholmen i centrala Stockholm. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för patienter i Stockholmsområdet.

– Vi är mycket glada över att få hälsa Fridhemsplans vårdcentral välkommen till Doktor.se, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se. Fridhemsplans vårdcentral blir vår sjunde vårdcentral i Region Stockholm och bidrar till att vår geografiskt breda närvaro i regionen stärks även i Stockholms innerstad.

Doktor.se Fridhemsplans vårdcentral ligger i ljusa och nyrenoverade lokaler mitt i en av centrala Stockholms knutpunkter. Ett läge som ger möjlighet att erbjuda en tillgänglig och trygg primärvård inte bara för invånarna på Kungsholmen utan för en stor mängd människor i centrala Stockholm och västerort. Fridhemsplans vårdcentral kommer fortsätta att stå för kvalitativt god och nära vård med kompetenta och engagerade medarbetare. Här finns läkare med flera olika specialistkompetenser och ett stort och mycket erfaret psykosocialt team.
 
– Vi är glada och stolta över att bli en del av Doktor.se, säger Annika Netré och Kristina Liljedahl, tidigare ägare på Fridhemsplans vårdcentral. Att vi nu ingår i Doktor.se kommer ge oss nya möjligheter att utveckla verksamheten och erbjuda en kombination av fysisk och digital vård, till förmån för såväl patienter som medarbetare. Vi kan öka tillgängligheten samtidigt som vi fortsatt erbjuder vård med hög kvalitet; fysisk vård på plats för de som behöver, och digitalt för de som önskar och när det fungerar.

Om Doktor.se
Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala och fysiska vårdbesök årligen. Doktor.se äger 19 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 190 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Doktor.se etablerar vårdcentral på Kungsholmen