Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentraler i Laholm

6 September, 2022 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat Strandängshälsan, med verksamhet i Skummeslövsstrand och Mellbystrand. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för patienter i Halland, och tar ännu ett steg för att erbjuda högkvalitativ primärvård i hela Sverige.

– När Doktor.se nu etablerar inte bara en, utan faktiskt två, vårdcentraler i Laholms kommun blir det möjligt för fler patienter i Halland att besöka oss fysiskt, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se. Vi är mycket glada över att kunna välkomna Strandängshälsan till Doktor.se och ser fram emot att kunna erbjuda en tillgänglig och patientcentrerad vård till de boende längs Laholmsbukten.
 
Doktor.se Strandängshälsan kommer att ha samma stabila, trygga och kompetenta medarbetare som tidigare. Fokus ligger alltid på ett personligt bemötande och ett professionellt omhändertagande, oavsett om patienten besöker läkare, psykolog, fysioterapeut, BVC eller någon annan del av vårdcentralen. Strandängshälsans mål är att varje patient ska få rätt vård med så kort väntetid som möjligt.

– Strandängshälsan har under alla år arbetat intensivt för att ha en nära vård med patienten i fokus. Lägg till det en hög medicinsk kunskapsnivå, kompetenta medarbetare och målet att ha en hög tillgänglighet, säger Jesper Banck som är läkare och en av Strandängshälsans grundare. Vi ser att med Doktor.se kommer vi få in en kunskap som vi inte besitter idag och som kommer att utöka vår tillgänglighet och vår förmåga att knyta ihop den digitala och fysiska vården. På så sätt kommer vi kunna vara ännu närmare patienterna, ännu snabbare och säkra fortsatt hög kvalitet i såväl bemötande som medicinsk omhändertagande.

Om Doktor.se
Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala och fysiska vårdbesök årligen. Doktor.se äger 19 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 190 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Doktor.se etablerar vårdcentraler i Laholm