Doktor.se

Doktor.se etablerar vårdcentraler i Norrtälje & Rimbo

13 Januari, 2022 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat Prosalus hälsocentraler i Norrtälje och Rimbo samt Prosalus vaccinationsverksamhet. Etableringarna innebär att Doktor.se kan erbjuda högkvalitativ och tillgänglig primärvård i Roslagen med omnejd.

– När Doktor.se nu etablerar vårdcentraler i Norrtälje och Rimbo blir det möjligt för fler patienter, som tidigare vänt sig till oss digitalt, att även besöka oss fysiskt. Det är mycket glädjande för den enskilde patienten, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.

Doktor.se hälsocentraler i Norrtälje och Rimbo kommer fortsatt att erbjuda kvalitativt god och nära vård med erfarna och kompetenta medarbetare. Personcentrerad vård där fokus är trygghet och tillgänglighet.

– Vi är övertygade om att Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten att kombinera fysisk och digital vård för att ge patienten en tillgängligare vård, säger Anna Gutberg, VD Prosalus hälsocentraler Norrtälje och Rimbo och Johan Larsson, specialistläkare och medgrundare.

Om Doktor.se

Doktor.se är Sveriges näst största aktör inom digifysisk vård med över 1 miljon fysiska och digitala vårdbesök årligen. Doktor.se äger 14 fysiska vårdcentraler i landet med över 160 000 listade patienter och cirka 1 000 medarbetare.

Kontaktinformation

Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se, press@doktor.se
Anna Gutberg, VD hälsocentraler Prosalus, 073-674 43 81
Johan Larsson, specialistläkare och medgrundare, 070-455 10 54