Doktor.se

Doktor.se förvärvar vårdcentral i Helsingborg

11 Mars, 2022 ・ Pressmeddelande
doktorsevårdcentral

Doktor.se har förvärvat Garnisonsgatans Läkargrupp med tillhörande vårdcentral i Helsingborg. Genom förvärvet stärker Doktor.se sitt erbjudande om en tillgänglig vård med hög kvalitet för våra patienter i Skåne med omnejd.

–          När Doktor.se nu etablerar vårdcentral i Helsingborg ger det våra patienter ett ökat medicinskt vårdutbud av hög kvalitet med god tillgänglighet och trygghet. Vi ser framemot att få ta del av den kompetens som finns hos Garnisonsgatans Läkargrupp och tillsammans fortsätta att utveckla verksamheten, säger Eric Teder, Sverigechef på Doktor.se.
 
Doktor.se Garnisonsgatan vårdcentral kommer fortsatt att erbjuda kvalitativt god och nära vård med erfarna, kompetenta och engagerade medarbetare. Fokus är trygghet och tillgänglighet genom en personcentrerad vård.
 
–          Garnisonsgatans Läkargrupp har sedan starten strävat efter att erbjuda vård med hög medicinsk kvalitet och trygghet för våra patienter. Doktor.se kommer att bidra med unik kunskap och värdefulla erfarenheter. Det gäller särskilt möjligheten att kombinera fysisk och digital vård för att ge våra patienter en tillgängligare vård, säger Ismena Alagic, verksamhetschef på Garnisonsgatans Läkargrupp.

Doktor.se arbetar ständigt för att förfina sina tjänster och tillhandahålla en god tillgänglighet för patienterna. Förvärvet av Garnisonsgatans Läkargrupp bidrar därför på ett värdefullt sätt i den fortsatta utvecklingen av digifysisk vård i framkant.

Om Doktor.se


Doktor.se grundades 2016 och är en av Sveriges största aktörer inom digifysisk vård med över 1 miljon digitala användare av Doktor.se-applikationen. Doktor.se äger 15 fysiska vårdcentraler i Sverige med cirka 160 000 listade patienter. Varje dag går våra medarbetare till jobbet med ambitionen att effektivisera och skapa bättre tillgänglighet i svensk sjukvård.

Om Garnisonsgatans Läkargrupp


Garnisonsgatans Läkargrupp bedriver sedan 2018 primärvård på uppdrag av Region Skåne. Ledorden är tillgänglighet, kontinuitet och kvalitet. Samtliga 23 medarbetare i verksamheten har mångårig erfarenhet inom primärvården. Antal listade patienter är cirka 8 400 individer.

Doktor.se förvärvar vårdcentral i Helsingborg