Doktor.se

Doktor.se har genomfört över 100 000 vaccinationer mot covid-19 i Dalarna

24 September, 2021 ・ Pressmeddelande

I slutet av september avslutar Doktor.se sitt uppdrag om storskalig vaccination mot covid-19 i Region Dalarna. Över 100 000 vaccinationer har genomförts sedan början av juni månad.

– Det har för Doktor.se varit viktigt att göra en samhällsinsats genom att erbjuda tillgänglig vaccination av högsta kvalitet runt om i Dalarna, säger Martin Lindman, VD på Doktor.se.”

Vaccination mot covid-19 genom Doktor.se har erbjudits i Falun, Mora, Avesta, Ludvika och Borlänge. I genomsnitt har 7 500 vaccinationer i veckan genomförts i Region Dalarna.

– För Doktor.se har vaccinationerna inneburit kostnader som överstigit våra intäkter. Det har emellertid varit betydelsefullt för oss att ta samhällsansvar i en svår tid, säger Martin Lindman på Doktor.se.

Doktor.se vill ta tillfället i akt att rikta ett tack till Region Dalarna för god samverkan kring en angelägen vaccinationsinsats.

Om Doktor.se

Doktor.se är Sveriges näst största aktör inom digifysisk vård med över 1 miljon fysiska och digitala vårdbesök årligen. Doktor.se äger även 10 fysiska vårdcentraler runt om i landet och har över 1 000 medarbetare.

Kontaktinformation

Martin Lindman, VD på Doktor.se, 076-632 46 48

press@doktor.se