Doktor.se

Ny vårdcentral i Nacka Strand

2 Februari, 2023 ・ 2 min

Andrej Sannesten är specialist i allmänmedicin och chef för den nyöppnade vårdcentralen i Nacka Strand öster om Stockholm. Här finns ett engagerat team av bland annat läkare, sjuksköterskor, psykologer, rehabkoordinatorer och tillgång till vård med korta väntetider.

Vad kan man få hjälp med hos er?

Vi hjälper till vid allt från tillfälliga besvär, som övre luftvägsinfektioner och feber till att följa upp kroniska sjukdomar som till exempel diabetes och astma. Vi har också ett stort psykosocialt team med bland annat psykologer och rehabkoordinatorer, och korta väntetider. Till en början kommer vi även att erbjuda fysioterapi (sjukgymnastik) och vaccinationer.

Planen är att utöka verksamheten så att vi även kan erbjuda fotvård, behandling hos dietist eller barnpsykolog samt företagshälsovård. Här kan du läsa mer om vår vårdcentral och information om hur du hittar hit.

Vad särskiljer er från andra? 

Vi är här för att stanna och lägger stor fokus på en fast, stabil och handplockad vårdpersonal. Vi kommer att ha en maximalt bred profil, där inget besvär är för stor eller för litet. Vi satsar på uppbyggnad av mottagningar för de allra flesta kroniska tillstånd där vi involverar flera yrkesgrupper. Det underlättar förstås är att vi redan är en stor och väletablerad vårdgivare i Stockholmsområdet, att vi kan vårt jobb och är duktiga på det vi gör.

Hur kontaktar man er?          

På vardagar 8-17 går det att kontakta oss via telefon på 08-51256630, eller via 1177.se under ”mina vårdkontakter”. På kvällar och helger kan man alltid söka vård via Doktor.se appen där vi har ett brett samarbete med våra digitala kollegor för att bidra till kontinuitet.

Går det att lista sig hos er, och hur gör man det?

Du kan lista dig på vår hemsida, eller genom att ladda ner appen Doktor.se. Du loggar in med ditt mobila bankID och följer instruktionerna. Du kan även lista dig via 1177.se genom att logga in och byta mottagning.
Slutligen kan du lista dig på plats hos oss genom att fylla i en blankett.

Vad är fördelen med att lista sig?

När du listar dig hos oss får du tryggheten av en fast vårdkontakt, och en namngiven husläkare. Det ger möjlighet att bygga en långsiktig relation mellan dig som patient och oss som din vårdgivare. Det finns en kontinuitet i det som är värdefull.

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Få hälsotips och forskningsrön – direkt i din inkorg. Allt innehåll är skrivet av medicinjournalister, och granskat av våra läkare.

Genom att ange din e-post godkänner du våra villkor och sekretesspolicy, samt att ta emot e-post som innehåller marknadsföring från Doktor.se.
2 Februari, 2023